Compyxblog

IT novosti, savjeti, preporuke, recenzije.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

compyx servis racunara laptopa online

Svi koji redovno rade na računalu čuvaju na njemu puno važnih podataka, a ako je riječ o kompaniji, tada kontinuitet nesmetanog i sigurnog rada postaje još važniji. Najmanje što želimo u takvim situacijama su česte kvarove, problemi, stanke ili gubitak vrijednih podataka. Redovito i pravovremeno održavanje računala značajno povećava njihov vijek trajanja, a ujedno i smanjuje mogućnost iznenadnih kvarova, koji ponekad mogu biti ozbiljni i skupi.

Računalni servis. Compyx je razvio specijalističku uslugu održavanja računara, bilo da je u pitanju desktop ili laptop računar i da li se nalazi u vašem domu ili poslu. Korištenje naše usluge preventivnog održavanja računala omogućit će vam da uvijek imate stabilno i uredno stanje duha s vašim računalima i istovremeno značajno uštedite vrijeme, energiju, novac, ali i živce. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti usluge pokazuje da jednostavno nije vrijedno rizika propustiti vrlo važne podatke ili često imati skupe kvarove komponenti i zastoje.

Šta obuhvata usluga redovnog održavanja računara?

Preventivni pregled desktop ili prijenosnog računara dijagnostika i testiranje hardverskih komponenti zamjena i ugradnja neispravnog hardvera periodično čišćenje unutrašnjosti računara od prašine čišćenje hladnjaka i njihovo hlađenje kontrola temperature i sprečavanje pregrijavanja računara pregled i kontrola svih konektora, priključaka i kablova održavanje i optimizaciju operativnog sistema instalacija programa i drugog softvera po želji korisnika redovita izrada sigurnosnih kopija svih relevantnih podataka redovito čišćenje virusa i nepotrebnih i štetnih datoteka uspostavljanje, konfiguriranje i kontrola antivirusne zaštite postavljanje i održavanje LAN i mrežne opreme stručni savjeti i preporuke za nadogradnju računara hitno rješavanje svih iznenadnih problema i ostalo servisiranje uz konsultaciju sa klijentom Sve ove intervencije redovito obavlja Compyx servis desktop i laptop raćunara.

Servsi računara Compyx je tu za vas! Stojimo vam na raspolaganju da vam kroz našu redovnu uslugu održavanja pružimo brz, efikasan i pouzdan rad računara zaštićenih od pregrijavanja, virusa, gubitka podataka ili čestih kvarova.

Online servis računara i laptopa

Servis računara i laptopa može se obaviti i putem interneta bez fizičkog kontakta servisnog tehničara sa računarom. Na ovaj način se najčešće čisti vaše računalo od virusa i grešaka u Windows-u, MAC-u, Linuxu, iOS-u i Androidu. Za pristup računaru na daljinu, potrebna vam je samo brza internetska veza.Compyx servis provjerava tvrdi disk bez RAM-a i CPU-a, baterije, matične ploče i monitora. Također nudimo besplatno računalno testiranje virusa, zatim uklanjanje virusa i instaliranje antivirusnog softvera. Compyx će vam pomoći da zamijenite svoj antivirusni program i instalirate dodatnu zaštitu računara, kao i da vratite izgubljene podatke. Instaliranje pretraživača (Chrome, Opera, Firefox, Safari itd.), Blokiranje oglasa, postavljanje Googleovih parametara pretraživanja, sve spadaju u domenu usluga koje pružamo. Daljinski možemo optimizirati vaš računarski sistem (komponente i programe) kako bi vam pomoglo da računar ili laptop rade brže.

Social

Iconfinder Facebook 2308066 1  Iconfinder Twitter 2308045 1  Iconfinder Linkedin 2308061 1  Iconfinder Instagram 2308118

OLX Compyx

Compyx na OLX ba  

Ko je na web-stranici: 80 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt

Telefon  +387 60 359 4492

Adresa  Zenica, 72000, BiH

Mail  info@compyx.net

Calendar With A Clock Time Tools 1 Poned.-Subota 09:00-18:00

 

Jezik

bsende

Prijava na newsletter